Главная » 2010 » Апрель » 30 » Інтимні зачіски від групи "А.Р.М.І.Я"
10:48
Інтимні зачіски від групи "А.Р.М.І.Я"
А.Р.М.І.ЯДівчатка продюсера Юрія Нікітіна з гурту "А.Р.М.І.Я" вирішили прикрасити свої найтемніші місця, потім це сфотографувати та показати усім.

На думку квартету, малюнок на "гарячій точці" несе не лише гігієнічну функцію, а й естетичну.

"Влітку на пляж ми вдягаємо супер-відкриті бікіні, а для таких відвертих нарядів треба бути напоготові. Та й на концертах ми так активно рухаємося і танцюємо, що іноді оголяються найнепередбачувані частині тіла, і до цього ми завжди готові", - кажуть "армійки".

 

Нікітінські дівчата кажуть, що своє тіло треба любити і підтримувати в ідеальному стані. А різноманітні оригінальні прикраси інтимних місць приваблюють чоловіків.

"Ми провели невеличке опитування серед чоловіків, і виявилося, що сильну половину дуже збуджують малюнки в пікантних місцях. А якщо краєчок малюнку заманливо виглядає з сексуальних трусиків - це провокує появу найвідвертіших фантазій", - вважає одна з "А.Р.М.І.Ї".

Певно, коли дівчатка йшли до салону аби розмалювати себе, саме такі думки їх і гріли. Принаймні ще одна учасниця колективу - руда Настя - пояснює цей вчинок так:

"По-перше, для себе - це сексуально! По-друге, для того, щоб сильна половина суспільства буквально пускала слину, дивлячись на нас".

 
 

"Армійки" витратили чимало часу, щоб обрати форми інтимних зачісок.

"Я, наприклад, обрала для себе знак "інь-янь". Вірю, що зачіска з таким знаком на інтимному місці гармонізує сексуальне життя. Нана хотіла, щоб її "секретне місце" було прикрашене короною, адже вона королева. А Ірі, наприклад, сподобався малюнок скорпіону - чоловіки, будьте обережні, ця дівчина може вкусити", - зауважила одна з дівчат.

 

До таких "глибокодумних" малюнків "А.Р.М.І.Я" вирішила додати ще й прикраси.

"Ми вирішили підкреслити свою сексуальність, прикрасивши стрижки елементами малюнка, стразами і камінням. Стрази для краси, і заважати вони точно не будуть", - впевнені дівчатка.

 
 

За матеріалами Mamamusic та "Бліка"

Фото Mamamusic

Категория: різне | Просмотров: 2633 | Добавил: foto-uzh | Теги: від, Інтим, тату, група, А.Р.М.І.Я, зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]