Главная » 2009 » Октябрь » 9 » Головнокомандувач ЗСУ подав у відставку
08:29
Головнокомандувач ЗСУ подав у відставку

Головнокомандувач Збройними силами України Сергій Кириченко таки подав у відставку через погіршення стану здоров'я. Наявність відповідного рапорту підтвердив Президент.

Віктор Ющенко повідомив про це на військових навчаннях у Криму. Чи затвердити відставку Ющенко поки не вирішив, але повідомив що ці навчання можуть бути останніми, що тривають під головуванням Кириченка. В понеділок зявилися повідомлення про наміри Сергія Кириченка  піти у відставку через стан здоровя. Однак у Міноборони цю інформацію спростували, посянивши, що Кириченко проходить медичне обстеження. Українськими збройними силами Сергій Кириченко керував з червня 2005 року. 

Під час навчань у Криму Ющенко також заявив що готовий зустрітися із Президентом Росії Дмитром Мєдвєдєвим на саміті глав держав СНД у Молдові. Однак такий діалог на думку українського президента можливий лише якщо Росія відмовиться від тону ультиматумів і побудує спілкування на принципах поваги та добросусідства.
 
Категория: Україна | Просмотров: 565 | Добавил: onok | Теги: головнокомандувач, Сергій Кириченко, ЗСУ, відставка, Рапорт | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]