Главная » 2010 » Май » 10 » Гайді Клум та Торі Спеллінг знову вийшли заміж
18:46
Гайді Клум та Торі Спеллінг знову вийшли заміж
Голлівудська акторка Торі Спеллінг вдруге вийшла заміж за власного чоловіка Діна МакДермотта. Те саме, але вже вп‘яте зробила шикарна топмодель Гайді Клум - вона знову поклялася у вірності своєму чоловікові Сілу.

43-річний Дін МакДермотт і 36-річна Торі Спеллінг знову дали одне одному весільні обітниці, повідомляє "People".

 Дін подарував Торі нові діаманти

Коротка весільна церемонія відбулася цієї суботи у приватному будинку з видом на Беверлі-Хіллз.

Як розповідає джерело, наречена була одягнена у білу сукню з відкритою спиною. Дін подарував Торі спеціально створену каблучку від дизайнера Ніла Лейна Darkened Diamond Eternity Band.

Нагадаємо, вперше пара побралася чотири роки тому на Фіджі. Тоді на їхньому весіллі були присутні лише лише самі Торі та Дін (обоє босоніж) та священик.

Однак цієї суботи подружжя заявили про своє кохання у компанії близьких друзів та родичів.

Були на зірковому весіллі і двоє дітей пари: 3-річний син Лаєм Аарон та дочка Стела Дорін, якій от-от виповниться 2 рочки.

Цікаво, що зовсім нещодавно ширилися чутки, нібито зіркова пара переживає нелегкі часи. Однак у квітні Торі особисто заявила:

"В нашому майбутньому немає розлучення, жодним чином".

"Ми віддані один одному, ми віддані цій сім'ї", - сказала Торі в одному з телешоу.

Нагадаємо, Спеллінг та МакДермотт познайомилися на зйомках фільму "Роздуми про вбивство" у 2006-му році.

Так само поновили свої шлюбні обітниці і співак Сіл та модель Гайді Клум, пише "People"

Так, цієї суботи пара відзначила 5-ту річницю свого весілля на суботу. Гайді та Сіл знову обмінялися обітницями у присутності своїх дітей і кількох близьких родичів. Церемонія відбулася на заході сонця на пляжі у Коста Карайес, у Мексиці.

 Гайді та Сіл знову обмінялися обітницями

"Кожен рік, Гайді та я знову одружуємося. Це велика вечірка, але десь на годину, ми йдемо самі на приватний пляж. Ми сідаємо там з дітьми і зачитуємо одне одному обітниці, допоки сідає сонце. Це дуже особлива для нас мить", - розповів Сіл.

У Гайді Клум та Сіла є четверо дітей (троє з них спільні): Лені (6 років), Генрі (4 роки), Джон (3 роки) та крихітка Лу (7 місяців).

"Це для нас щось дуже особливе, що ми любимо і до чого звикли наші діти. Це ніби як: "Ей, мама і тато люблять одне одного і одружуються щороку!" - каже Гайді Клум.

Після церемонії близько 80 гостей приєдналися до щасливого подружжя у їхньому будинку, де продовжили святкування на свіжому повітрі. Подвір‘я було прикрашене десятками світильників, тисячами свічок та морем білих квітів.

На відміну від ретро-тематичого святкування минулого року, тема цього року була трохи більш традиційною: гості були одягнені у біле та чорне, як наречені.

Правда, торжество розпочалося ще у п‘ятницю ввечері із караоке-вечірки. Як каже джерело, і 36-річна наречена, і 47-річний наречений заспівали для своїх гостей.

"Це наш час - чудовий сімейний час. Ми ніби знову поновлюємо у пам‘яті ту любов, яку колись подарували одне одному і підкріплюємо її знову", - каже Гайді.

Фото "ELLE" з сайту http://www.davidicke.com та фото "AP"

Категория: світське життя | Просмотров: 713 | Добавил: foto-uzh | Теги: Торі Спеллінг, Голлівудська акторка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]