Главная » 2010 » Март » 24 » «Фронт Змін» Закарпаття: «Громадська думка – рушійна сила успішних політичних змін»
17:17
«Фронт Змін» Закарпаття: «Громадська думка – рушійна сила успішних політичних змін»
Роберт БровдіПолітична Партія «Фронт Змін» розпочала комплексну програму підготовки кандидатів в депутати до органів місцевого самоврядування в партійній «Школі Влади». Головою ЗОО Політичної Партії "Фронт Змін" Робертом Бровді ініційовано та здійснено проведення тренінгової програми «Технологія фокус-груп в дослідженні громадської думки». Підготовлено групу модераторів, які опанували методику проведення групових досліджень громадської думки різних верств та цільових груп населення.

«Розуміючи всю глибину деструктивних процесів, що вразили практично всі сфери нашого життя та прагнучи змін, наша партія застосувала зовсім нові підходи до вирішення наболілих проблем. В основі – проектний підхід. Перш ніж розпочати справу, потрібно здійснити своєрідну діагностику проблему, вивчивши її глибину та масштабність, а вже потім шукати оптимальні шляхи вирішення та фінансового забезпечення.

Однак, ми добре усвідомлюємо, що думка громадян, які в повсякденному житті відчувають тягар негараздів, найбільш об’єктивно віддзеркалює життєві реалії та є дороговказом прийняття точних і вірних управлінських рішень. Саме тому ми і застосовуємо методику поглибленого вивчення громадської думки з різних проблемних питань. Висловлені краянами міркування, зауваження, пропозиції враховуються фахівцями, професіоналами і практиками, яких є чимало в наших лавах, і вони стають основою для розроблення проектів. Десятки проектів з питань охорони здоров’я, екології, освіти, ЖКГ, бюджету, управління комунальними активами, залучення інвестицій, організації дозвілля, соціальної проблематики вже підготовлено, інші – знаходяться на стадії завершення. Фактично, йде кропітка системна робота по підготовці програми практичних дій, яку ми будемо реалізовувати одразу ж після виборів до органів місцевого самоврядування.

Разом з тим, громадська думка нами враховується і в інших питаннях діяльності Закарпатської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін», що суттєво допомагає вдосконалювати роботу», - поділився своїми думками голова партійної організації «Фронт Змін» Роберт Бровді.



Категория: Україна | Просмотров: 535 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Закарпаття, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]