Главная » 2009 » Сентябрь » 20 » Француз виграв у лотерею 100 млн євро, побивши національний рекорд
15:35
Француз виграв у лотерею 100 млн євро, побивши національний рекорд
Гравець з французького департаменту Буш-дю-Рон у ніч на суботу виграв у європейську лотерею Euro Millions 100 мільйонів євро, побивши попередній національний рекорд у 76 мільйонів євро, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на французькі ЗМІ. 

Для отримання виграшу переможець повинен протягом 60 днів представити свій щасливий квиток французькій асоціації Francaise des Jeux. Йому видадуть банківський чек, суму якого рекомендується покласти на рахунок якнайшвидше. 

У Euro Millions грають 200 мільйонів жителів у дев'яти країнах: Франції, Іспанії, Великій Британії, Люксембургу, Бельгії, Швейцарії, Португалії, Ірландії і Австрії. При цьому 15 мільйонів людей беруть участь у грі раз на тиждень. 

Абсолютний рекорд належить мешканці Мадрида, яка виграла 126 мільйонів євро. 

Нинішній переможець автоматично потрапляє у Франції в категорію платників "податку солідарності на майно", в якій знаходяться власники багатства не менш як 790 тисяч євро. У 2009 році їх налічується близько 540 тисяч. 

Ставка податку на багатство від 790 тисяч до 1,28 мільйона євро становить 0,55%. Вона віднімається з тієї частини статку, яка перевищує 790 тисяч євро. 


УКРІНФОРМ

Категория: світ | Просмотров: 664 | Добавил: onok | Теги: євро, 100 мільйонів, виграш, Лотерея, рекорд, Франція | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]