Главная » 2009 » Сентябрь » 8 » Фінал чемпіонату Європи з футболу 2012 року проводитиметься у Києві
14:28
Фінал чемпіонату Європи з футболу 2012 року проводитиметься у Києві
А.Беркута зазначив, що "на сьогодні з нашим стадіоном ми набагато попереду варшавського стадіону, я впевнений, що наш буде кращим, фінал буде у нас". Зокрема, він повідомив, що місткість стадіону у Києві буде більшою, ніж у Варшаві - 70 тисяч глядацьких місць проти 50 тисяч відповідно. 

За словами національного координатора у плані підготовки об'єктів Євро-2012 "по Донецьку проблем немає, по Харкову немає, НСК "Олімпійський" у Києві робимо так, як слід". 

Стосовно будівництва об'єктів у Львові, А.Беркута зауважив, що тут "треба зробити все, щоб не зупинитися і протягом 20-30 днів ми повинні прийняти виключні рішення щодо авторського колективу, який розроблятиме робочу документацію по стадіону". 

"Зняття проблемних питань по стадіону дасть можливість у листопаді звітувати перед УЄФА про те, що роботи проводяться за графіком і ми збережемо Львів для Євро", - сказав А.Беркута. 

Також необхідно терміново приступити до реалізації проекту модернізації міжнародного аеропорту у Львові, підкреслив А.Беркута. Він особливо наголосив, що у плані підготовки обєктів до Євро-2012 багато залежить від активної позиції органів місцевої влади. 




Категория: спорт | Просмотров: 693 | Добавил: onok | Теги: Футбол, ЄВРО-1212, Київ, фінал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]