Главная » 2010 » Май » 21 » ЕКС-ГЛАВУ "УКРАВТОДОРА" ПЕРЕВІРЯЄ ПРОКУРАТУРА
12:29
ЕКС-ГЛАВУ "УКРАВТОДОРА" ПЕРЕВІРЯЄ ПРОКУРАТУРА

Печерський суд Києва дав дозвіл на обшук у київській квартирі, а також у заміському будинку під Києвом екс-керівника "Укравтодора" Вадима Гуржоса.Згідно з постановою суду, яку має газета "Дело", підставою для обшуку є кримінальна справа, порушена транспортною прокуратурою Києва наприкінці квітня цього року.

За інформацією видання, колишнього чиновника столичні слідчі підозрюють у перевищенні влади та службових повноважень, що призвело до багатомільйонного збитку держави.

Відповідно до документу, мова йде про передачу в довгострокову оренду цілісного майнового комплексу дочірньої структури "Укравтодору" - ДП "ДРСУ № 100".

Відповідне рішення було прийнято і реалізовано в лютому-березні 2009 року, в результаті чого майно дорожньо-будівельного управління опинилося в розпорядженні комерційної структури зі схожою назвою ЗАТ "ДРСУ № 100".

За даними транспортної прокуратури Києва, загальна вартість активів підприємства складає 43 млн. грн.

До передачі в оренду держмайна мав відношення і Валерій Вощевський, який змінив у березні цього року Гуржоса на посаді голови "Укравтодору". Не виключено, що це і стало причиною раптової відставки Вощевського на цьому тижні, пише видання.

Отримати коментар Вадима Гуржоса щодо мотивів передачі в оренду держпідприємства "Делу" не вдалося. Трубку телефона екс-чиновника зняла інша людина, яка повідомила, що Гуржос зараз перебуває за кордоном на лікуванні і повернеться до України не раніше середини наступного місяця.

Категория: Україна | Просмотров: 519 | Добавил: foto-uzh | Теги: Гуржос, Украина, Укравтодор, Прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]