Главная » 2010 » Март » 26 » Джордж Майкл завів нового коханця? ФОТО
12:52
Джордж Майкл завів нового коханця? ФОТО
Судячи з усього, скандальний співак Джордж Майкл зраджує своєму бойфренду після 14 років роману, пише "The Daily Mail".На цьому тижні папарацці застукали Джорджа Майкла, коли той цілувався із невідомим коротко стриженим хлопцем у воді. І це був аж ніяк не бойфренд зірки Кенні Госс.

Гей-пару сфотографували під час відпочинку на яхті поблизу австралійського Сіднея, коли вони купалися у морі,

Після гарячих поцілунків Джордж із симпатичним незнайомцем піднялися на палубу та заходилися пити пиво, пригорнувшись одне до одного.

46-річний Джордж дбайливо мастив татуйований торс свого приятеля кремом від сонця.

 

До речі, друг співака, як пише видання, курив якусь підозрілу скручену цигарку.

Джордж, який колись відкрито зізнавався, що курить травичку, нині відпочиває після свого туру по Австралії. Аби трохи розвіятися, він зафрахтував яхту "Enigma", оренда якої коштує близько 600 доларів на годину.

Як нагадує видання, близько 14 років триває роман Джорджа Майкла із його бойфрендом Кенні. Щоправда, Джордж підкреслював, що Кенні не має нічого проти природи їхніх відкритих стосунків.

 

До слова, почуття Джорджа та Кенні вже далеко не вперше випробовуються на міцність.

Побратися із бойфрендом співак обіцяв ще у 2005 році, проте Кенні ще й досі "в дівках".

Рік тому повідомлялося, що Кенні пішов від коханого бешкетуна після того, як Джорджа було заарештовано у громадському туалеті, де він вживав наркотики. Щоправда, відтоді їх неодноразово бачили разом.

Скріншот з "The Daily Mail"

Категория: різне | Просмотров: 643 | Добавил: foto-uzh | Теги: різне, Джордж майкл, співак, новий коханець, Світ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]