Главная » 2009 » Сентябрь » 29 » ЦВК: Коштів на достойне забезпечення виборів-2010 - бракує
14:42
ЦВК: Коштів на достойне забезпечення виборів-2010 - бракує

Вибори Президента - в економ-варіанті, та ще й із ризиком невиплат зарплат для членів виборчих комісій. У ЦВК порахували і виявили - коштів на достойне забезпечення виборів-2010 бракує.

За словами заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної,  зараз у бюджеті на цю справу передбачено 712 мільйонів гривень. А потрібно, -  за попередніми розрахунками  - один мільярд 271 мільйони гривень.  У Центрвиборчкомі нагадують: кампанія стартує 19 жовтня. Тоді ж розпочинаєтся реєстрація кандидатів. Завершується - 13-го листопада.

У зрив виборів за будь-яким із сценаріїв у ЦВК не вірять.

Жанна Усенко-Чорна, заступник голови ЦВК : "Членів виборчих комісій буде понад 2 мільйони осіб. Тому в кожній родині, мабуть , буде хтось. хто буде брати участь у роботі виборчих комісій".

Андрій Магера, заступник голови ЦВК: "Моїй дружині буде легко пояснити де я був. і чоловіку Жанни Іванівни також. А от іншим членам виборчих комісій... Чолоівк от ходить на роботу зазвичай на підприємство - а як тут пояснит де ти був тієї ночі.. Важко пояснити, що ти був у виборчій комісії... Я би дуже хотів, щоби нам потім не довелося видавати довідки, що людина справді була на комісії".
 
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 660 | Добавил: onok | Теги: Жанна Усенко-Чорна, брак фінансування, ЦВК, президентські вибори, Андрій Магера | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]