Главная » 2010 » Март » 5 » Cкандал: Лазаровича ізолюють від ТаблоID, бо його не облизали?
11:28
Cкандал: Лазаровича ізолюють від ТаблоID, бо його не облизали?
Незабаром має пройти відбір пісні, з якою Василь Лазарович представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2010".От тільки виявилося, що з нагоди цієї події державна телекомпанія і сам співак вирішили створити "чорні списки" журналістів.У совкових традиціях вони відмовили виданню в доступі на цю подію так, наче ідеться про приватний корпоративчик співака, а не подію національного значення.Днями на адресу ТаблоID надійшов прес-реліз "Обираємо пісню для "Євробачення-2010" на Першому!". Але, зателефонувавши за номером для акредитації, ТаблоID повідомили, що почути Лазаровича на власні вуха в Національній телекомпанії не дадуть: "Акредитувати ваше видання ми не можемо".

ТаблоID не пускають послухати, як співає Лазарович 

Також у неформальній розмові джерела ТаблоID з телекомпанії повідомили, що був створений список конкретних ЗМІ, яких наказано не допускати на телешоу і прес-конференцію Лазаровича.

Джерела натякнули, що ТаблоID став "неугодний" через "несприятливі" публікації про співака.

Коли ТаблоID звернувся по коментар до директора Василя Лазаровича Ольги Яринич, ми знову отримали негативну відповідь.

Відмову в акредитації жінка мотивувала тим, що ТаблоID нібито написав, "що Лазарович - гей", а найбільшим гріхом видання є те, що воно не підтримує представника України на "Євробаченні-2010".

Окрім того, директорка співака, яка, за чутками, є і його коханкою, нервовим тоном почала переконувати, що ТаблоID нібито пише неправду про Василя.

Одним словом, скосила жінку зіркова хвороба в гострій стадії.

Директор Лазаровича Ольга Яринич образилася, що Васю недостатньо обласкали на ТаблоID?

Обурюючись тим, що ТаблоID не пише супер-позитивних відгуків про цьогорічного представника від України, Яринич вигукнула: "Я думаю, нам з вами більше немає про що говорити", - і, не прощаючись, кинула слухавку.

Все ж, сподіваючись на адекватність Національної телекомпанії, ТаблоID відправив письмовий запит на адресу їх PR-відділу. Але та нам знову відмовили в акредитації.

"Перший національний не проти вашої присутності на цій події, проте на прохання директора Василя Лазаровича, ми змушені відмовити вам в акредитації", - заявила начальник управління зв‘язків з громадськістю НТКУ Юлія Савостіна.

"А оскільки відбір пісні для Євробачення-2010 - це спільний проект НТКУ та команди виконавця, ми мусимо зважати на прохання нашого партнера", - додала вона.

Цікаво, на які ж важелі тисне "команда Лазаровича", що їй так легко і безкарно вдається утискати права журналістів.  

 "Команда Лазаровича" попросила, щоб ТаблоIDа не було  

Адже недопущення журналіста до участі у прес-конференції, безпідставна відмова в акредитації, позбавлення можливості скористатися правом на одержання інформації розцінюється як перешкоджання професійній діяльності журналіста.

А, згідно зі статтею 171 Кримінального Кодексу України, це карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Не кажучи вже, що така поведінка є ознакою типового дистильованого жлобства.

Фото "Сегодня", "E-motion","Полеміка" , "DELFI"

Категория: різне | Просмотров: 584 | Добавил: foto-uzh | Теги: ТаблоID, Україна, скандал, Лазаровича, ізолюють | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]