Главная » 2010 » Февраль » 25 » Черновецький розлучається і тікає в Канаду?
11:24
Черновецький розлучається і тікає в Канаду?
Син київського міського голови Леоніда Черновецького Степан, схоже, розлучається і планує стати громадянином Канади.Про це "Сегодня" розповів один із заступників мера, наближений до родини Черновецьких."Він зараз оформляє документи для отримання громадянства у Канаді. Там, якщо у тебе є нерухомість, зробити це не важко", - зауважив співрозмовник видання.

Мовляв, у Канаді законодавство дуже лояльне щодо мігрантів, у яких є власність на території країни.

"Але при цьому, на скільки мені відомо, втрачати український паспорт він (Степан Черновецький) також не хоче", - додав заступник Черновецького.

Інформацію про заплановану "втечу" сина Черновецького підтвердив і депутат НУНС Кирило Куликов.

"У мене є папери, що сім'я мера інвестує у нерухомість у Ванкувері, Оттаві та їх околицях. Це готелі і квартири, у які вони стали вкладати кошти після продажу банку "Правекс", - запевнив Куликов.

Але найцікавішим є те, що Степан, ніби то, їде до Канади сам, без своєї дружини.

"Я чув, що він розлучився з Жанною", - розповів один з депутатів.

А сусіди сина Черновецького повідомили, що не бачили дружину Степана більше року. Так само вже давно не з'являлася Жанна і у Конча-Заспі, де у сина мера є будинок.

Щоправда, у мерії офіційно чутки не підтверджують. Навпаки, запевняють, що у Степана Черновецького з дружиною все гаразд.

Однак так само нещодавно представники Київської міської адміністрації казали, що і у Христини Чернівецької не крали 4,5 мільйони доларів у Парижі. Хоча згодом французькі правоохоронці підтвердили, що крадіжка таки відбулася.

Нагадаємо, Степан Черновецький одружився у квітні 2006-го року. Свідками на весіллі були заступники мера Ірена Кільчицька та Денис Басс. У Степана та його дружини Жанни є 3-рінчий син Льоня.

Категория: Україна | Просмотров: 574 | Добавил: foto-uzh | Теги: развод, Украина, сын Черновецкого, Канада | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]