Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » Біла рукавичка Майкла Джексона пішла з молотка
12:30
Біла рукавичка Майкла Джексона пішла з молотка
Кинуту рукавичку піймав меломан Білл Хубблі, який уже помер, і предмет гардероба короля поп-музики на аукціон виставила його мати. Саме ця рукавичка була на Майклі Джексоні, коли він одружувався на матері своїх старших дітей Деббі Роу. 

Рукавичку придбав готель-казіно Hard Rock у Лас-Вегасі. За словами представників аукціонного дому Bonhams and Goodman, кінцева ціна, запропонована покупцем, майже удвічі перевершила їх очікування. Вони розраховували отримати за лот не більше 25 тисяч доларів. 

"Ще до відкриття аукціону потенційні покупці виявляли велику цікавість [до рукавички], але ми все одно були дуже здивовані кінцевою ціною", - сказала співробітниця аукціонного дому Шарлота Стейнс. Вона також наголосила, що це перша рукавичка з великої колекції подібних аксесуарів співака, яка була продана від дня його смерті. 

Інша біла рукавичка, яка була на Джексоні, коли він уперше продемонстрував світу свою знамениту "місячну ходу" у 1983 році, також піде з молотка на аукціоні у Нью-Йорку наприкінці нинішнього року. Фахівці оцінюють її у 60 тисяч доларів. 
УКРІНФОРМ


Категория: персона | Просмотров: 624 | Добавил: onok | Теги: Рукавичка, аукціон, Майкл Джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]