Главная » 2010 » Март » 3 » БІЙКА У КИЇВРАДІ. ДОВГИЙ НАЗВАВ КУЛИКОВА "РІДКІСНИМ ЧМОМ"
11:29
БІЙКА У КИЇВРАДІ. ДОВГИЙ НАЗВАВ КУЛИКОВА "РІДКІСНИМ ЧМОМ"
У Київраді сталася бійка між народним депутатом Кирилом Куликовим та секретарем Київради Олесем Довгим.

Їх розборонили інші депутати.  Довгого вивела з зали жінка, яка завідує залою Київради, Надія, яка навалилася на нього всім тілом і випхала за двері.Але за кілька хвилин Довгий повернувся і пояснив причину того, що сталося. "Я готовий терпіти скільки завгодно неповагу цього неповажного чоловіка до мене. Але я ніколи не пробачу неповагу до старших людей", - заявив Довгий.

"Цей чоловік своїми чорними руками наважується підійти і взяти книжку мого діда - рідкісне невиховане чмо дозволило собі прочитати його рядки", - додав він.

Довгий пояснив, що після прочитання рядків його діда-поета Куликов нешановливо висловився щодо поета, сказавши, що той "виростив ката України".

"Пане Куликов, інформую вас, що ваша депутатська недоторканість колись закінчиться. Я буду пробачати вам будь-яке хамство щодо мене, але ніхто ні тут, ні там, наверху, ні з громади Києва не пробачить вам те, що ви користуєтеся своїм статусом депутата і недоторканість приймаєте як уседозволеність", - наголосив секретар Київради.

Довгий сказав, що це така "вада демократії", коли до Верховної Ради потрапляють такі "випадкові люди", як Куликов, "які не мають ні належної історії, ні освіти, ні моралі, нічого".

"Ви можете подавати на мене в суди скільки завгодно, але я дочекаюся, коли у вас не буде недоторканості, і буду подавати на вас до суду від імені свого діда, поки не виграю", - заявив він.

Довгий зазначив, що тоді вся Україна побачить і зрозуміє, що недоторканість не означає вседозволеність.

"Хам і негідник! Марш звідси, щоб я вас не бачив", - викрикнув секретар Київради.

Коли Куликов вийшов із сесійної зали, він сказав, що бійки як такої і не було: "Оце насєкомоє вийшло і схопило мене за галстук, але ми не билися, бо там є картонка, за яку він боїться вийти".

"Українська правда. Київ"

Категория: Україна | Просмотров: 500 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, Київрада, Олесь Довгий, бійка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]