Главная » 2010 » Май » 9 » Арсеній Яценюк взяв участь в урочистостях до Дня Перемоги в Корсунь-Шевченківському
16:45
Арсеній Яценюк взяв участь в урочистостях до Дня Перемоги в Корсунь-Шевченківському
Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк взяв участь в урочистій церемонії до 65-річчя Перемоги в Корсунь-Шевченківському. Разом із ветеранами війни та мешканцями міста він поклав квіти до пам’ятника Загиблим воїнам-визволителям.
Він звернувся до ветеранів зі словами подяки за їхній подвиг. «Я приїхав сюди, щоб привітати вас зі святом Перемоги. Перемоги життя. У кожній домівці, хаті, в кожній сім’ї хтось пережив лихоліття і трагедію Другої світової війни. Але ми є, ми живемо, ми рухаємося вперед», - сказав він.
Політик звернувся до ветеранів: «Я вам хочу побажати здоров’я і довгих років життя. І щоб це було життя, а не виживання. Вам повинні це забезпечити».
Арсеній Яценюк звернувся також до людей покоління своїх батьків – воєнного і повоєнного. «У складних умовах, у ті радянські часи ви дуже багато зробили для того щоб наша держава відбулась такою, як вона є. Ви потрібні Україні. Ваш досвід, розум ви повинні передати молоді», - зазначив він.
Звертаючись до української молоді, лідер «Фронту Змін» підкреслив, що доля країни – в її руках. «Я покладаюсь на вас. Країна буде рухатися вперед завдяки новим молодим ідеям. Від вас залежить, чи відбудеться життя, а не виживання тих людей, які вибороли цю перемогу. Я вірю в нас, вірю в нашу країну», - підкреслив політик.
«Я хочу ще раз кожного з вас привітати і побажати простого людського щастя», - додав він.
Арсеній Яценюк взяв участь у літургії за загиблими у роки Другої світової війни. Разом із мешканцями та ветеранами він скуштував солдатської каші.
В інтерв’ю журналістам він зазначив, що Корсунь-Шевченківська операція стала одним із переламних моментів, який змінив хід Другої світової війни. «Тут загинули десятки тисяч людей, але саме тут був проведений ще один дуже серйозний поступ до перемоги над нацизмом. Я приїхав поклонитись тим, хто залишився в живих, та вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за Перемогу. А також звернутися до молоді, сказати, що у її руках доля країни і людей, які вибороли цю Перемогу», - підкреслив Арсеній Яценюк. 
Категория: Україна | Просмотров: 508 | Добавил: foto-uzh | Теги: день перемоги, привітання, Україна, арсеній яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]