Главная » 2010 » Март » 23 » Арсеній Яценюк: «Уряд-2012 буде складатися з людей нової якості»
10:19
Арсеній Яценюк: «Уряд-2012 буде складатися з людей нової якості»
Арсеній ЯценюкЛідер Політичної партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк заявляє, що формуватиме опозиційний уряд винятково з людей нової якості. Про це він сказав в понеділок, 22 березня, в ефірі програмі «Час» на «5 каналі». «Тут найважливіше зрозуміти, навіщо це робиться. Завдання для мене – це фактично формувати нову якісну команду. Це найскладніше. Тому що в Україні нема кому керувати», - сказав він.

«Уряд повинен створюватися виключно з людей нової якості. І для мене зараз створення цього опозиційного уряду - уряду-2012 полягає у тому, щоби з самого низу спробувати підняти нову якість людей. Нам потрібні фахові люди. Подивіться на сучасний склад уряду - це позаминуле століття. І коли мова йде про те, що нам треба рухатись вперед у частині якісних змін, треба нових людей шукати», - підкреслив політик.

За його словами, таких людей можна знайти поза стінами парламенту. «Проте щоб цей уряд був дієвий необхідно, щоб в нього було парламентське представництво. Тому з частини народних депутатів, тих народних депутатів, які мають і фах, і бажання, і час, і наснагу звичайно буде створено також частину цього уряду», - додав він.

Відповідаючи на запитання, хто саме ці депутати, Арсеній Яценюк підкреслив, що представить опозиційний уряд у ті строки, які раніше називав.
Категория: Україна | Просмотров: 474 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, арсеній яценюк, нові люди, політика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]