Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » Арсеній Яценюк: «Україна повинна розпочати нову еру капітального ремонту держави»
13:34
Арсеній Яценюк: «Україна повинна розпочати нову еру капітального ремонту держави»
ЯценюкЛідер Громадської ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» Арсеній Яценюк заявляє, що відповіддю на економічну кризу має стати формування внутрішнього ринку, який передбачає внутрішній попит і внутрішню пропозицію. Про це він сказав на зустрічі з колективом Заводу будівельної кераміки в селі Вістовичі Самбірського району Львівської області.
«Це дуже пов’язані речі: якщо відновлюється будівництво, у вас одразу з’являються замовлення. Як тільки з’являються замовлення, у вас з’являється, у тому числі, і економічне життя. Треба починати з того, щоб у людей з’явилися гроші, щоб було внутрішнє споживання, щоб людина, заробивши ці гроші, могла їх витратити. І, увага, витратити вона їх має на український товар. Якщо ми не почнемо нову українську економічну політику, яка передбачає стимулювання нашого товаровиробника, ми будемо завалені «китайцями», «поляками», «німцями», «росіянами». А це, до речі, сьогодні і відбувається», - підкреслив він.

За словами Арсенія Яценюка, беручи кредити за кордоном і купуючи імпортні товари, Україна фінансує іноземну економіку. «Ми спонсоруємо Китай, який є у вас основним конкурентом, ми спонсоруємо Польщу, яка є основним конкурентом сільськогосподарських підприємств. І якщо ми зараз не захистимо самі себе і не станемо конкурентні всередині України і за її межами, у нас просто не буде робочих місць», - заявив лідер «ФРОНТУ ЗМІН».

«Країна повинна почати нову еру капітального ремонту держави – нові заводи, нові дороги, нові мости, нові залізниці. Саме це є відповіддю на те, як створити робочі місця. Треба дати поштовх. І поштовх – у новій індустріалізації», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк відвідав виробничі цехи заводу будівельної кераміки, де ознайомився зі стадіями виробничого процесу і технологіями, які використовуються на підприємстві. Директор підприємства подарувала лідеру «ФРОНТУ ЗМІН» виготовлену на заводі керамічну статуетку сови, як символу мудрості.
Категория: Україна | Просмотров: 667 | Добавил: foto-uzh | Теги: яценюк, Фронт перемен | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]