Главная » 2009 » Ноябрь » 1 » Арсеній Яценюк: «Нова українська держава має реалізувати в країні головне право людини – бути Людиною»
10:56
Арсеній Яценюк: «Нова українська держава має реалізувати в країні головне право людини – бути Людиною»
Арсеній яценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк вважає, що нова українська держава повинна реалізувати в країні головне право людини – бути Людиною. Про це йдеться в його програмі «НОВИЙ КУРС», оприлюдненій на персональному сайті Арсенія Яценюка.

Арсеній Яценюк вважає, що для того, аби людина повною мірою відчувала себе Людиною і громадянином своєї країни, вона має відчувати, що живе в державі, яка вільна від нічим не обмеженого свавілля мізерної меншості за рахунок повного безправ'я переважної більшості громадян
«Нам потрібен новий тип держави, вільної від панування капіталу над нею. Влада в такій державі не буде ґрунтуватися на страху, зокрема на страху перед бідністю, хворобами, безпорадністю. Нова українська держава має реалізувати принципи соціальної справедливості та високий рівень соціальних гарантій», – пише кандидат у своїй передвиборчій програмі.
«В такій державі люди не боятимуться, що їхня родина безпосередньо зіткнеться з наркоманією, проституцією, шахрайством, бандитизмом та вбивствами», – наголошує Арсеній Яценюк.
«Тільки такій державі й такій владі добровільно і свідомо підкорятимуться громадяни. Такої держави народ не буде боятися», – переконаний кандидат в Президенти.
На думку Арсенія Яценюка, українці прагнутимуть змінити громадянство, якщо держава не забезпечить ім право бути Людиною в рідній країні. «Якщо наша держава не забезпечить право бути Людиною для наших громадян у нашій країні, то вони цілком обґрунтовано прагнутимуть стати громадянами інших держав або запрошуватимуть інші держави керувати нашою країною», – нагадує політик.
«Якщо ми хочемо вижити і зберегтися в історії як народ і як країна, для нас не існує альтернативи модернізації держави», – пише кандидат на пост Президента у своїй програмі.
Аби забезпечити головне право Людини, держава повинна повною мірою включитися в економічне і господарське життя країни, причому державі мають належати доходи від надприбуткових галузей і стратегічних підприємств. «Це дозволить надати дійсну свободу для розвитку приватної ініціативи у сфері малого й середнього бізнесу, радикально знизити податкове і адміністративне навантаження на підприємців і роботодавців», – наголошує Арсеній Яценюк.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 586 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, Фронт Змін, людина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]