Главная » 2009 » Ноябрь » 23 » Арсеній Яценюк: «Нікому не вдасться зловживати волею людей»
17:20
Арсеній Яценюк: «Нікому не вдасться зловживати волею людей»
Арсеній ЯценюкКандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк підкреслює, що для нього важливою є не посада, а реалізація історичних цілей, покликаних зберегти Україну як державу.
Як підкреслив політик у понеділок на прес-конференції в Луганську, на відміну від основних його опонентів, посада президента не є для нього самоціллю. В той час, як Юлія Тимошенко і Віктор Янукович не зупиняться ні перед чим для отримання найвищої посади в державі, яка потрібна їм для реалізації їхніх власних, а не загальнодержавних інтересів.
Він зазначив, що ні з боку Януковича, ні з боку Тимошенко «добровільної передачі влади на підставі результатів виборів не буде». «Якщо перемагає Янукович, Тимошенко боротиметься. Якщо перемагає Тимошенко, Янукович також боротиметься», - сказав Арсеній Яценюк.
За його словами, ці політики оточили себе людьми, які переважно не мають політичної позиції. Вони пішли у політику заради отримання посад або вигод та захисту свого бізнесу. «Там не розбереш, хто в якій партії знаходиться. Якщо переможе Тимошенко, то половина Партії регіонів перейде до неї. І навпаки – якщо перемагає Янукович, одразу буде розкол БЮТ», - зазначив політик.
Для отримання посади президента Тимошенко і Янукович задіяли всі ресурси: «Вони вдвох тримають весь медіа-простір, газети, телебачення, радіо».
Тимошенко, підкреслив Арсеній Яценюк, зосередила для своєї перемоги ще й адміністративний ресурс. «Вона сказала, що турів (виборів) буде стільки, скільки треба (поки вона не виграє). Такі заяви небезпечні», - сказав політик.
Кандидат у президенти переконаний, що «не можна використовувати людей у своїх технологіях»: «Люди чудово розуміють, всім ціну знають і дадуть всім оцінку на виборах 2010 року. Нікому не вдасться зловживати волею людей. Тому турів виборів буде лише два».
Арсеній Яценюк підкреслив, що будує свою партію на абсолютно інших принципах. Це люди, які об'єднані спільними цілями і завданнями, а не особистою вигодою. Його партія формується не за принципом купівлі місць у виборчих списках, а за принципом того, що ти можеш зробити для країни. «Можна було будувати партію, як всі: номер у списку парламенту – 5 млн доларів, номер у списку в обласній раді – в залежності від обласної ради, хто скільки дасть. Та сама історія по міським радам. Так будуються всі інші партії. Я пішов іншим шляхом. 10 місяців ми шукали людей – знайшли. Є й молоді, є у віці, є ті, які були у політиці, є ті, які не були, є справжні генерали. Я будував партію з самого низу. Хто хоче вносити гроші – вносьте. Але не за місце у списку. Ти доведи, що ти в змозі потрапити в політику, що ти щось вмієш, що тобі можна довіряти. Там люди, готові взяти на себе відповідальність».

Він повідомив, що всіх «бійців «ФРОНТУ ЗМІН» Україна зможе побачити 28 листопада на з'їзді.
Категория: вибори 2010 | Просмотров: 528 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, вибори Президента, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]