Главная » 2010 » Февраль » 24 » Акторка Турчинова опинилась серед лідерів "Топ-модель Світу
09:55
Акторка Турчинова опинилась серед лідерів "Топ-модель Світу

Дівчина з Дніпропетровська увійшла до п‘ятірки перших топ-моделей світу.

Днями у німецькому Дортмунді пройшов фінал 17-го міжнародного конкурсу "Топ-модель Світу".

Для України цей конкурс запам‘ятається хіба що тим, що українка Ксенія Ламбер увійшла до п'ятірки фіналісток, пише "Новая".

Також дівчину з Дніпропетровська як найбільш фотогенічну конкурсантку нагородив офіційний фотограф конкурсу "Топ-модель Світу".

"Подробиць я поки не знаю. Вчора ввечері всього лише одержала смс-ку: "Ми молодці! Увійшли до п'ятірки!" - розповіла газеті Лариса Маркелова, директор продюсерського агентства, де значиться Ксенія Ламбер.

 

За словами директорки продюсерського агентства, Ксенія Ламбер промишляє не лише на подіумі. Дівчина також має свій бізнес. У Дніпропетровську у неї є власний магазин одягу.

Також відомо, що брюнетка встигла попрацювати у кіно. Зокрема українка із зовсім не українським прізвищем знялася у голлівудській кінострічці "Повернення в будинок із примарами на пагорбі" (2006) та "Гудзик" (2007).

А ще Ксенія знялася у фільмі за романом першого віце-прем‘єра Олександра Турчинова "Ілюзія страху" (2007).

Водночас переможницею конкурсу "Топ-модель Світу" стала колумбійка Кароліна Родрігез. А у фінал, окрім українки, також увійшли моделі з США, Німеччини та Венесуели.

 
 
 
 
 
 
 
 

Фото з сайту продюсерського центру "Galaxy" ("Perfect 10", "Світ спецслужб", "Секс і місто", "Вельможа")

Категория: персона | Просмотров: 627 | Добавил: foto-uzh | Теги: модель, Украина, Турчинова, Актерка, Днепропетровск | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]