Главная » 2011 » Март » 16

"Гречку з Китаю теж ХІБ буде завозити?". "Закупівлі в Китаї вже здійснені, і гречка 5-7 квітня прибуде до країни". "За якою ціною купували цю гречку?". "Ціна продажу не перевищує 18,99 гривні, раніше вона не перевищувала 14 гривень. Продають її компанії, призначені КМДА". (Рос.)
Компанія "Хліб Інвестбуд" зробила перший крок до публічності. Ії керівник Роберт Бровді  стверджує, що він завжди відкритий для спілкування з журналістами, і його завжди можна знайти в офісі компанії за адресою вулиця Саксаганського, 1.
Категория: Україна16.03.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровді: "Ми володіємо усім необхідним, щоб повноцінно виконати форвардну програму”.

Останнім часом у засобах масової інформації активно обговорюється тема державної підтримки аграріїв.  Зокрема, значна увага приділяється темі форвардних механізмів стимулювання розвитку рослинництва. Так, у п’ятницю 11 березня ц.р. про початок програми форвардних закупівель оголосила компанія «Хліб Інвестбуд». Про умови та специфіку цієї програми ми вирішили дізнатися від генерального директора ТОВ «Хліб Інвестбуд» Роберта Бровді.

Яку суму державних коштів, виділених для форвардних закупівель буде використано "Хліб Інвестбудом”?

ТОВ "Хліб Інвестбуд” у статусі єдиного виконавця здійснюватиме поставку зерна для Аграрного фонду на умовах форвардних закупівель. Відповідну угоду підписано 4 березня 2011 року. Ціна угоди складає понад 1,55 млрд. грн.

Категория: Україна16.03.2011| | Комментарии (0)