Главная » 2010 » Февраль » 11 »
10:19

Цими днями на Виноградівщині з робочим візитом перебувала делегація польських партнерів Товариства допомоги ім. Святого Брата Альберта з міста – побратима Санок Підкарпатського воєводства Польщі.

Виноградівщину відвідала делегація з польського міста–побратима Санок

Йшлося про створення робочої групи або команди з підготовки грантового проекту „Створення хоспісного закладу у Виноградівському районі” в рамках Європейському конкурсу Польща-Білорусь-Україна та розробки процедури спільної участі в ньому від фінансування до підготовки медичних працівників та виконання відповідних колективних заходів.

Оскільки термін поданням грантового проекту - до 1 березня ц.р., то сторони невідкладно намітили конкретний план дій, затвердили графік підготовки проекту тощо.

- Після переговорів, – наголосив Олег Любімов, – всі учасники зустрічі відвідали хоспісну палату при районній лікарні та будівлю майбутнього хоспісу. Повинен сказати, що наші польські партнери добре цінили роботу нашого району щодо впровадження паліативної медицини за європейськими стандартами

До складу комісії увійшли: президент товариства Алісія Коциновська, директор хоспісу ім.Святого Брата Альберта Юзеф Мар’янскі , координатор товариства по зв’язках з громадськістю Софія Шлака , бухгалтер-економіст товариства Любов Цена та експерт з підготовки медичного персоналу Польщі Кароліна Якубовські.

У перемовинах взяли участь голова районної ради Олег Любімов та його заступник Йосип Борто, начальник відділу охорони здоров’я РДА Ігор Борисенко, директор та консультант з маркетингу КП „Агенція місцевого розвитку Виноградівщини” Володимир Шевчук та Тетяна Савко, перекладач Ігор Патик та ін.

Наступного тижня українська делегація нанесе візит – відповідь до міста – побратима Санок Підкарпатського воєводства Польщі.

Анна Романенчук

Просмотров: 480 | Добавил: foto-uzh | Теги: Закарпатье, Санок, Украина, делегация | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]