Главная » 2009 » Август » 28 » У США знайшли дівчину, яка зникла 18 років тому
17:37
У США знайшли дівчину, яка зникла 18 років тому

18 років тому Джейсі Дьюгард викрали двоє невідомих, коли вона йшла з дому до шкілького автобусу. Відчим побачив, як дитину посадили в авто і почав переслідувати викрадачів. Утім, наздогнати так і не зміг. Тільки зараз з'ясували -  Джейсі викрала сімейна пара. Подружжя тримало дівчинку у схованці на задньому дворі свого обійстя. Згодом Джейсі народила двох доньок від викрадача. Сусіди сімейної пари знали, що у чоловіка - Філіппа Гаррідо було кримінальне минуле, втім не здогадувалися, що він майже 2 десятиліття тримає в полоні дівчину.

Сусідка підозрюваного: "Ми знали, що в нього були проблеми з законом. Тому коли побачили його з дітьми, то відразу подумали - щось тут не так".

Сусідка підозрюваного: "Я не знаю чи справді він утримував жінку весь цей час у себе вдома. Якщо це правда - то це просто жах".

Правда виплила випадково. Зловмисника побачили на території університетського кампусу з двома доньками. Поліція перевірила базу даних і виявилося, що чоловіка раніше судили за згвалтування і йому взагалі заборонено підходити до дітей. Гаррідо викликали до поліції. До відділку він прийшов разом з офіційною дружиною, Джейсі та двома спільними з нею дітьми.  

Фред Колер, заступник шерифа: "Він сказав, що жінку звати Аліса. Пізніше виявили, що насправді це - Джейсі Дьюгард. Ми провели розслідування і виявили факти, які могли знати лише зловмисник та його жертва. Зараз справу ведуть  правоохороці з містечка, де жили підозрювані".

18 років мати і вітчим вважали дівчину загиблою. Щоби переконатися остаточно, що полонянка - саме Джейсі Дюгард, фахівці зроблять аналіз ДНК. Тим часом дівчина вже зустрілася з матір'ю і розповіла, що весь час у полоні згадувала рідних. 

Захар Симчич, 5канал

Категория: світ | Просмотров: 559 | Добавил: onok | Теги: США, полон, Дівчина, Джейсі Дьюгард, пропажа | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]