Главная » 2009 » Октябрь » 9 » 10 жовтня у Львові презентуватимуть новий вид спорту – черліденг
08:36
10 жовтня у Львові презентуватимуть новий вид спорту – черліденг

10 жовтня у Львівському державному університеті фізичної культури відбудеться презентація нового виду спорту – черліденгу. Це поєднання акробатики, гімнастики, танцю, аеробіки, фітнесу, а також танцювальних напрямків як хіп-хоп і джаз. Про це кореспонденту ЗІКу повідомили 8 жовтня у Львівському обласному осередку Всеукраїнської федерації черліденгу.

Черліденг – це популярні в Північній Америці групи підтримки спортивних команд. В Україні він офіційно з’явився лише у 2004 році, коли було зареєстровано Всеукраїнську федерацію черліденгу. А вже в травні 2009 року збірна команди України в Орландо стала віце-чемпіоном світу в номінації черданс-джаз. Очолює федерацію черліденгу в Україні космонавт-дослідник СРСР, віце-президент Спорткомітету України Юрій Крикун.

За словами організаторів, організація фанатів особливо актуальна у зв’язку з підготовкою Львова до «Євро-2012». Команди черлідерів вже формуються у Львові, Дрогобичі, Городку, куди приймаються усі бажаючі.

Під час презентації, яка відбудеться у гімнастичному залі університету о 10.00 на вул. Дудаєва, 8, пройде майстер-клас.

ЗІК

Категория: спорт | Просмотров: 680 | Добавил: onok | Теги: черліденг, Львівський державний університет фі, Презентація, новий вид спорту | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]