Главная » Архив материалов

За підсумками виступів закарпатських боксерів на рингах України у 2017 році,  п’ятеро юнаків Мукачівської федерації боксу виконали  норматив кандидата у майстри спорту України.

 У суботу в мукачівському спортклубі "Самерс" відбулося вручення посвідчень та значків "Кандидата у майстри спорту України" .Вручення проводили очільник Мукачівського осередку Федерації боксу Закарпатської області Сергій Плоскіна, головний тренер ФБЗО Валерій Вишньов та старший тренер юнацької збірної області Олександр Салахеєв. Посвідчення та значки ,а з ними і побажання подальшого росту та майстерності. Отримали ж посвідчення та значки КМС України такі боксери як Юрій Попелич, Микита Халус, Володимир Горзов та Максим Сувирда.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: спорт22.01.2018| | Комментарии (0)

Шановні закарпатці!

Щиросердечно вітаю Вас зі світлими й радісними святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!
Нехай у Новому 2012 році Ваше життя сповниться змінами на краще. Нехай збудуться Ваші найзаповітніші мрії та сподівання. Нехай у кожну закарпатську сім’ю завітає радість, оптимізм і святковий настрій. Щастя Вам, добра, міцного здоров’я, родинного затишку й благополуччя!
З Новим Роком та Різдвом Христовим!
З повагою, 
Депутат Закарпатської обласної ради
Роберт Бровді
Категория: Закарпаття31.12.2011| | Комментарии (80)

Эксклюзивное интервью генерального директора компании «Хлеб Инвестбуд» Р. Бровди агентству «Интерфакс Украина». 

Для многих участников зернового рынка начало нового маркетингового года было неудачным, о чем свидетельствует низкая торговая активность, как по внутренним, так и внешним контрактам. Как начался сезон-2011/2012 год для Вашей компании?

Отвечая на Ваш вопрос, нужно принимать во внимание конкретную ситуацию, которая сложилась на зерновом рынке Украины в первые месяцы маркетингового года. С одной стороны, позиция сельхозпроизводителей, которые с учетом возросшей себестоимости выращивания и под впечатлением многомесячного повышения цен на внешних рынках, сформировали высокие запросы по продажной стоимости зерна. С другой стороны – трейдеры, оказавшиеся перед фактом экспертных пошлин и ожидающие цен, скорректированных в связи с внушительными прогнозами валового сбора и предложения зерновых. В таких условиях, каждая компания выстраивала свою модель поведения. Одни практически прекратили торговую деятельность, не желая понижать рентабельность.

Категория: Україна16.12.2011| | Комментарии (0)

За липень-вересень 2011 року компанія "Хліб Інвестбуд" через 22 свої регіональні представництва закупила на внутрішньому ринку по споту 3 млн. тонн зернових. Про це повідомив сьогодні представникам ЗМІ генеральний директор компанії Роберт Бровді, підводячи підсумки перших трьох місяців маркетингового року. За його словами, «незважаючи на непросту цінову ситуацію, що спостерігалась на ринках, ми намагались запропонувати агровиробникам максимально прийнятні умови. Компанія прагнула не зменшувати планову закупівельну діяльність, розуміючи, що при цьогорічному валовому зборі зерна, зупинка ринку обернеться негативними наслідками для всіх учасників».

Виконуючи укладені зовнішньоекономічні контракти, «Хліб Інвестбуд» за інформацією Роберта Бровді експортував протягом липня-вересня на зовнішні ринки близько 450 тис. тонн. ячменю і пшениці. В компанії вважають, що це мінімально можливий результат, з огляду на умови оподаткування експорту та ситуацію на світових ринках.

Категория: Україна30.09.2011| | Комментарии (448)

Днями між Україною та республікою Бангладеш було укладено міжурядову угоду про постачання упродовж 2011/2012 маркетингового року 1 млн. тонн пшениці.

 З української сторони виконання угоди забезпечуватиме підрозділ Державної продовольчо-зернової корпорації – компанія "Хліб Івнестбуд”. За словами генерального директора компанії Роберта Бровді,  "в рамках загальної угоди досягнуто домовленість про умови і обсяги першого етапу поставок. Це – 100 тис. тонн пшениці, які на умовах CIF найближчим часом будуть  

Директор компанії ТОВ "Хліб Інвестбуд" Роберт Бровді
Директор компанії ТОВ "Хліб Інвестбуд" Роберт Бровді
відвантажені "Хліб Інвестбудом” в Бангладеш.”

Конкретні обсяги, терміни та обставини наступних експортних траншів за угодою з цією південноазіатською країною визначатимуться після завершення першої поставки, зазначив керівник "Хліб Інвестбуду”. Крім цього, як повідомив Роберт Бровді,  у даний час з бангладешською стороною ведуться переговори про реалізацію спільного інвестиційного проекту в сфері логістики, який у разі успішного втілення дозволить Україні стати домінуючим постачальником зерна до цієї країни.
Хліб Івнестбуд


 - В каких количествах и по какой цене "Хлеб Инвестбуд" (ХИБ) закупил зерно в текущем маркетинговом году?

Блиц-интервью Роберта Бровди агентству Dow Jones Newswires (14.09.2011)

 За неполных два с половиной месяца текущего маркетингового года компания "Хлеб Инвестбуд" закупила более 2 млн. тонн зерновых на споте из запланированных 7 млн. тонн, а также получила около 600 тыс. тонн зерна по форвардным контрактам. Из общего запланированного объема закупок, 5 млн. т пойдут на экспорт, 1,5 млн. тонн будет приобретено для нужд Государственной продовольственно-зерновой корпорации Украины, структурной частью которой является «Хлеб Инвестбуд». Также до конца октября 2011 года мы должны заложить по контракту в Аграрный фонд 890 тыс. тонн зерна.


Закупочная деятельность компании осуществляется исключительно по конкурентным, рыночным ценам, которые мы ежедневно обнародуем на своем сайте.
Категория: економіка15.09.2011| | Комментарии (0)

Директор ООО «Хлеб Инвестбуд» полагает, что его компания работает на равных условиях с другими участниками зернового рынка. Об этом, а также о других актуальных вопросах Роберт Бровди рассказал в блиц-интервью изданию «Власть денег».  

Как Вы можете прокомментировать информацию о якобы сорвавшемся контракте одной иностранной компаниина поставку 600 тыс. тонн ячменя в Саудовскую Аравию, в закупке зерна под который участвовал «Хлеб Инвестбуд»?

— Эта информация не соответствует действительности. С

Категория: економіка09.09.2011| | Комментарии (0)

З початку нового маркетингового року (1 липня 2011) торгівельно-експортний підрозділ Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ) — компанія "Хліб Інвестбуд” проводить інтенсивну закупівлю на внутрішньому зерновому ринку, а також активну зовнішньоекономічну діяльність. Зокрема, як уже повідомлялось, за перші 40 днів маркетингового року "Хліб Інвестбуд” закупив у сільгоспвиробників перший мільйон тонн зернових культур нового врожаю.

Що ж стосується виконання зовнішньоекономічних контрактів, то станом на 30 серпня, тобто за підсумками двох перших місяців 2011/2012 маркетингового року, компанія "Хліб Інвестбуд” забезпечила близько 30% від загального обсягу експорту зерна з України, який за попередніми оцінками склав близько 1 млн. тонн.

Хліб Інвестбуд

Категория: економіка01.09.2011| | Комментарии (0)

Р.БровдиСогласно условиям форвардного контракта товаропроизводители имели возможность приобрести у «Хлеб Инвестбуда» минеральные удобрения по льготным ценам. Как выполнялась эта программа в нынешнем году? Кто занимался поставками? Много ли аграриев воспользовались данным предложением?

Обеспечение минеральными удобрениями стало одним из дополнительных и весьма ощутимых преимуществ для аграриев, подписавших форвардные контракты. В ходе весенне-посевных работ, участники форвардной программы получали от нашей компании аммиачную селитру по фиксированной цене  – 2816 грн. за тонну, в то время как ее среднерыночная стоимость находилась в пределах 3200 грн./т.  В целом, возможностью получить удобрения на таких выгодных условиях воспользовались около 1 тыс. сельхозпроизводителей, которым было поставлено свыше 180 тыс. тонн на сумму 507 млн. грн.  Если бы не объективные обстоятельства (форвардная программа стартовала в начале марта, то есть под занавес  внесения удобрений), эти показатели могли быть еще больше. Поэтому, можно смело констатировать, что этот проект оказался успешным. И мы надеемся продолжать его и в будущем. Что касается поставок, то их организацию железнодорожным транспортом осуществлял непосредственно «Хлеб Инвестстрой». Кроме того, аграрии могли самостоятельно вывозить удобрения автотранспортом прямо с заводов.

Категория: Україна19.08.2011| | Комментарии (0)

ВОПРОС: Не могли бы Вы озвучить результаты работы компании в минувшем маркетинговом году?

ОТВЕТ: Прошлый год был для компании годом становления. Он был ознаменован процессом ее выхода как на внутренний, так и на внешний рынки. Фактически в августе минувшего года "Хлеб Инвестбуд" начал свою активную деятельность, выстроив сеть из 22 региональных представительств, наладив отношения с 750 из 1 тыс. действующих сертифицированных элеваторов, а также примерно с 20 транспортно-экспедиторскими компаниями, 11 морскими и речными портами из 18 действующих в стране. Кроме того, в ходе осуществления закупочной деятельности мы вступили в торговые отношения с около 5 тыс. сельхозпроизводителей.

Категория: Україна17.08.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровді генеральний директор компанії «Хліб Інвестбуд»

Роберт Бровді генеральний директор компанії «Хліб Інвестбуд»

Украинский зернотрейдер "Хлеб Инвестбуд” (ХИБ) заявил, что планирует увеличить экспорт до 5 млн. тонн в 2011/12 МГ, несмотря на конкуренцию со стороны России после отмены экспортного эмбарго.

ХИБ стал одним из крупнейших зернотрейдеров Украины прошлым летом. Государство владеет 49% акций компании и 51% принадлежит частным инвесторам. Компания выиграла более 20 процентов от общего объема из 4,2 млн. тонн экспортных квот в прошлом сезоне и продала за рубеж 1,2 млн. тонн зерна. "Мы планируем экспортировать около 5 миллиона тонн с учетом увеличения валового сбора и обширной базы потребителей”, сказал в интервью Reuters директор ХИБ Роберт Бровди.

Согласно последнему официальному прогнозу, Украина, скорее всего, повысит свой урожай до 51 млн. тонн с 39,2 млн. в 2010 году и Бровди сказал, что это позволит экспортировать до 20 млн. тонн в 2011/12 МГ.

Категория: Україна11.08.2011| | Комментарии (0)

Интервью генерального директора компании «Хлеб Инвестстрой» Роберта Бровди телеканалу УТ-1(программа"Сельский час ", 31.07.2011, ведущая – Катерина Вороненко)

Первый вопрос касается завершающего этапа форвардных закупок компании. Скажите, что необходимо сделать аграриям, чтобы получить третий транш и как решаются проблемы с классностью зерна  по ранее заключенным Вашей компанией контрактам?

На сегодняшний день нашей компанией успешно начата финализация программы форвардных договоров, которые были подписаны с сельхозпроизводителями в объеме порядка 900 тыс. тонн зерновой продукции, которая впоследствии перейдет в интервенционный фонд страны. Для осуществления оплаты третьего транша ничего внепланового нет необходимости осуществлять сельхозпроизводителю. На момент уборки урожая сельхозпроизводитель доставляет убранное зерно соответствующего класса на один из сертифицированных элеваторов страны, обозначенных ранее в договоре, переписывает их на нашу компанию, после чего на протяжении одних суток получает полный расчет. По той стоимости, которая была задекларирована на момент подписания договора. Следует отметить, что эта стоимость на сегодняшний день, независимо от давнего скептицизма некоторых «экспертов» касательно ее устойчивости на момент сбора и поставки урожая, оказалась гиперконкурентноспособной.

Категория: Україна03.08.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровди

У цьому переконаний депутат обласної ради Роберт Бровді.

Останнім часом у крайових ЗМІ вкотре актуалізувалась тема Ужгородської дитячої залізниці. Воно і не дивно. Адже у розпал літніх канікул під прицільну увагу потрапляє кожен об'єкт дитячого дозвілля. А ще, черговий приїзд в область високопосадовців з Львівської залізниці дав чергову нагоду згадати про наболіле питання. Однак і цього разу несподіванок не сталося. Все пішло за звичним сценарієм. Львівська залізниця відверто натякнула, що ужгородська дитяча вузькоколійка їй не цікава й не потрібна. Влада міська та обласна на словах знову задекларували свої добрі наміри вирішити проблему. Але по суті – ніякої конкретики. Поговорили, поміркували і так…до наступного літа.

Категория: Ужгород29.07.2011| | Комментарии (30)

Компанія «Хліб Інвестбуд» розпочала реалізацію третього завершального етапу програми форвардних закупівель зерна до державного інтервенційного фонду згідно угоди, укладеної  з Аграрним фондом України.

Перший етапфорвардної програми було реалізовано з 18 березня по 29 квітня 2011 року шляхом укладення з сільгоспвиробниками 1168 форвардних контрактів на поставку 860 тис. тонн зернових(в тому числі 836,3 тис. тонн пшениці 2-4 класу, 22 тис. тонн жита і 1677 тонгречки)загальною вартістю 1,55 млрд. грн.та виплатою їм 50%коштів від вартості законтрактованого врожаю.


Категория: Україна22.07.2011| | Комментарии (0)

Квоты, появление государственного экспортера, выход его в лидеры, появление среди крупнейших покупателей украинского зерна России – таким запомнится аграрный сезон 2010/2011.В сезоне 2010/2011 из Украины было экспортировано по предварительным данным 12 млн тонн  зерна, то есть почти в два раза меньше чем в прошлом сезоне (результат 2009/2010 – 20,8 млн тонн). Половина проэкспортированного объема  (4,9 млн тонн) была вывезена в июле-октябре, то есть до введения квот. За последний месяц сезона – июнь – когда ограничения на экспорт были полностью упразднены, было экспортировано (по данным на 29 июня) 1,340 млн тонн.
Категория: економіка09.07.2011| | Комментарии (0)

 Роберт БровдиИнтервью генерального директора компании  «Хлеб Инвестбуд» Роберта Бровди журналу ВЛАСТЬ ДЕНЕГ

Закарпатский бизнесмен Роберт Бровди до последнего времени был известен лишь в своем регионе. Он занимался строительным бизнесом и возглавлял областную организацию «Фронта Змин» в Закарпатской области. А вот с осени 2010 года он является генеральным директором компании «Хлеб Инвестбуд». Эта должность заставила г-на Бровди отказаться от активного участия как в своем бизнесе, так и в руководстве областной организацией «Фронта Змин». Впрочем, сам он, похоже, по этому поводу особо не переживает…

Категория: економіка15.06.2011| | Комментарии (1)

Хліб Інвестбуд10 червня 2011 року компанія «Хліб Інвестбуд» завершила оформлення та фінансування другого етапу форвардних закупівель зерна до державного інтервенційного фонду, який передбачав виплату сільгоспвиробникам коштів у розмірі 20% від вартості законтрактованого врожаю.Як уже повідомлялось, перший етап форвардної програми компанія «Хліб Інвестбуд» здійснила з 18 березня по 29 квітня 2011 року укладенням 1168 форвардних контрактів на поставку 860 тис. тонн зернових на загальну суму понад 1,5 млрд. грн. та виплатою сільгоспвиробникам 50% від вартості законтрактованого врожаю в сумі 750 млн. грн.18 травня 2011 року, після отримання від Аграрного фонду наступного траншу коштів було розпочато виконання другого етапу форвардних закупівель.
Категория: Україна11.06.2011| | Комментарии (0)

Хліб ІнвестбудКомпанія "Хліб Інвестбуд" виконуватиме програму модернізації елеваторів та хлібокомбінатів Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ). Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ. ДПЗКУ у квітні 2011 р. анонсувала програму реконструкції та модернізації своїх виробничих і зернозберігаючих потужностей. Перший етап цієї програми передбачає проведення до кінця 2011 р. комплексу робіт з будівництва, реконструкції, відновлення, переобладнання, опорядження господарських і виробничих будівель 38 відособлених підрозділів (філій) ДПЗКУ, у тому числі 21 елеватора і хлібоприймального підприємства та 17 комбінатів хлібопродуктів.
Категория: Україна03.06.2011| | Комментарии (0)

Згідно підписаної 4 березня цього року угоди з Аграрним Фондом України, компанія «Хліб Інвестбуд» отримала наступний транш коштів в сумі 335 млн. грн. для виконання другого етапу форвардних закупівель зерна до державного інтервенційного фонду.
ТОВ "ХЛІБ ІНВЕСТБУД"
Як уже повідомлялось, перший етап форвардної програми завершено 29 квітня 2011 року укладенням 1168 форвардних контрактів на поставку 860 тис. тонн зернових на загальну суму 1,55 млрд. грн. та виплатою сільгоспвиробникам 50% від вартості законтрактованого врожаю в сумі 750 млн. грн. Другим етапом передбачено виплату сільгоспвиробникам наступних 20% вартості законтрактованих зернових культур.
Категория: Україна19.05.2011| | Комментарии (0)

Минулого року влада створила державного оператора для роботи на ринку зерна – Державну продовольчу зернову корпорацію на базі ДАК «Хліб України». Державна структура отримла карт-бланш від влади і намагається вести активну діяльність на ринку зернових через один зі своїх підрозділів – компанію «Хліб Інвестбуд»(ХІБ). Про плани компанії на поточний рік розповів виданню «Агро Перспектива» її генеральний директор Роберт Бровді.

Роберт Бровді генеральний директор «Хліб Інвестбуду»
Роберт Бровді генеральний директор «Хліб Інвестбуду»
Останнім часом точиться багато дискусій про нові правила гри, що запроваджуються державою в аграрному секторі, зокрема і на зерновому ринку. У чому, на Ваш погляд, суть цих реформ та їх кінцева мета?

Почнімо з кінцевої мети, яка озвучена на найвищому державному рівні. Вона чітка і зрозуміла. Це подвоєння протягом наступних п’яти років валового збору зернових, а також виробництва м’яса і молока. Щодо зернового ринку, то маємо ситуацію, коли виробник і трейдер розведені по різні боки виробничого процесу і перебувають у нерівних умовах. Перший несе усі затрати і ризики на вирощування урожаю, другий – по суті диктує ціну і, не вкладаючи ні в сівбу, ні у жнива, отримує левову частку прибутків. Тому суть запропонованих державою змін якраз і полягає у тому, щоб і трейдери, і експортери нарівні з виробниками брали участь у сільгоспвиробництві, вкладали у нього кошти, ризикували разом з виробником.

Категория: Україна16.05.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровди генеральный директор «Хлеб Инвестсроя»
Роберт Бровди генеральный директор «Хлеб Инвестсроя»
Встреча KyivPost с генеральным директором «Хлеб Инвестсроя», 35-летним Робертом Бровди, несколько раз переносилось ввиду его занятости. В день разговора он также спешил в командировку, напоминая о своем цейтноте каждый раз, когда речь заходила о собственниках компании либо же об обстоятельствах его прихода на эту высокую должность. В то же время, Бровди заявляет об открытости «Хлеб Инвестстроя», а всю критику связывает с происками конкурентов.

Категория: економіка14.05.2011| | Комментарии (0)

Поширена в ЗМІ з посиланням на народного депутата В.Арєва інформація про нібито закупівлю Урядом китайської гречки за завищеними цінами та про її здійснення державою без дотримання тендерних процедур є абсолютно безпідставною та неправдивою. Про це заявив 11 травня на прес-брифінгу в інформагентстві «Інтерфакс-Україна» генеральний директор компанії «Хліб Інвестбуд» Роберт Бровді.

Категория: економіка12.05.2011| | Комментарии (0)

Влада обласного центру Закарпаття відмовилася вивішувати червоні прапори на День Перемоги. Будуть лише державний прапор і прапор Ужгорода, а ще - традиційні різнокольорові прапорці, - повідомила в мережі Фейсбук прес-секретар Ужгородської міської ради Алла Хаятова. Аналогічне рішення прийняла і міська влада історичної столиці Карпатської України - м. Хуст.
Категория: Закарпаття08.05.2011| | Комментарии (0)

Генеральний директор компанії «Хліб Інвестбуд» Роберт БровдіКомпанія «Хліб Інвестбуд» успішно завершила перший етап форвардних закупівель зерна до державного інтервенційного фонду. Про це заявив 4 травня генеральний директор ТОВ «Хліб Інвестбуд» Роберт Бровді на спільній прес-конференції з в.о. керівника Аграрного фонду України СергіємХорошайловим.
Категория: Україна05.05.2011| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінМи продовжуємо знайомство з місцевими парламентарями Закарпатської області. Сьогодні "Депутатська трибуна” відкрита для представників партії "Фронт Змін” в Ужгородській районній раді Віталія Прохарчука і Ярослава Мордяка. Обидва депутати за плечима не мають політичного досвіду. Тож почути їхні враження від перших місяців нової діяльності виявилося особливо цікаво.
Категория: Закарпаття26.04.2011| | Комментарии (0)

ХЛІБ ІНВЕСТБУДКомпанія «Хліб Інвестбуд» на підставі договору за Аграрним фондом України реалізує програму форвардних закупівель зернових до державного інтервенційного фонду.Програму розпочато з дня надходження на рахунки компанії коштів на форвардні закупівлі –18 березня  2011 року.
Категория: Україна21.04.2011| | Комментарии (0)

Фронт ЗмінМинають перші півроку діяльності місцевих рад нового скликання. Оскільки на минулих виборах для представників політичної партії "Фронт Змін” це був перший "похід” у владу, то знадобився певний час для того, аби звикнути до нового, незвичного для себе статусу депутата й роботи у сесійній залі.
Категория: Закарпаття21.04.2011| | Комментарии (0)

Рух за чисте довкілля в Рахівському районі розпочався з ініціативи вчительок, активісток "Фронту Змін”. Кожна господиня намагається встигнути до Пасхи зробити свою оселю чистою і ошатною. Тож і робочі місця вирішили привести до ладу. Розпочали з класів, коридорів, потім поступово перейшли на присадибні ділянки, спортивні майданчики, шкільні паркани, тротуари та вулиці.
Категория: Закарпаття21.04.2011| | Комментарии (0)

Генеральный директор компании «Хлеб Инвестбуд» Роберт Бровди13-14 апреля в Киеве прошла Восьмая международная конференция "Зерно  Причерноморья-2011”. В работе конференции приняли участие более 600 участников из 53 стран мира, – представители  крупнейших производителей зерновых и масличных культур, международных трейдеров, ведущих инвестиционных банков, страховых и консалтинговых компаний. Конференция была посвященаобсуждению актуальных проблем аграрного сектора, анализу мировых продовольственных  рынков, перспективам кредитования и инвестирования в аграрное производство Украины.

Категория: Україна15.04.2011| | Комментарии (1)

Фронт Змін - УжгородСпівробітники державного проектного інституту "Закарпатдніпромісто” звернулися до депутатів "Фронту Змін” з проханням допомогти виправити ситуацію, що склалася в їхній установі.
Категория: Закарпаття14.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт БровдиСегодня одной из наиболее обсуждаемых тем в аграрной отрасли является инициированная государством форвардная программа поддержки сельхозпроизводителей. О ее сути и специфике мы попросили рассказать Роберта Бровди – генерального директора компании «Хлеб Инвестбуд», которая непосредственно осуществляет эту программу по договору с Аграрным фондом.
Категория: Закарпаття13.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт БровдиПочинаючи з 18 березня 2011 року компанією «Хліб Інвестбуд», на підставі договору з Аграрним фондом України, реалізується програма форвардних закупівель зернових до державного інтервенційного фонду. Ця програма покликана стати потужним інструментом державної підтримки аграріїв на ключових стадіях вирощування урожаю. Однією з таких стадій  є весняно-польові роботи, які традиційно вимагають значних фінансових, ресурсних та організаційних затрат від сільгоспвиробників.
Категория: економіка05.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровди26 марта 2011 года в Ужгороде состоялась очередная конференция областной организации Политической Партии «Фронт Змін», а также расширенное заседание Рады парторганизации. В повестке дня были следующие вопросы - отчет о работе Рады областной парторганизации; расширение и изменение ее персонального состава; внесение изменений в состав Рад Воловецкой и Виноградовской  районных  парторганизаций; прием новых членов партии; избрание нового главы Закарпатской областной организации «Фронта Змін». В мероприятиях принял участие куратор департамента партийного строительства центрального офиса «Фронта Змін» Игорь Гоцул.

Категория: Закарпаття01.04.2011| | Комментарии (0)

Роберт БровдиПоявление на зерновом рынке государственного оператора – компании "Хлеб Инвестбуд" (ХИБ) – вызвало достаточно противоречивые оценки его участников – действующих зернотрейдеров, которые вынуждены уступить некоторую долю рынка государственной компании.О первых итогах деятельности компании на украинском зерновом рынке по форвардным закупкам зерна, а также о планах на ближайшую перспективу Українським Новинам рассказал генеральный директор "Хлеб Инвестбуда” Роберт Бровди.
Категория: Україна30.03.2011| | Комментарии (0)

ЗерноВ стране началась весенняя посевная кампания. Пророщенную в школах молодежь сажают в армию; новоявленных оппозиционеров пересаживают из теплиц их министерских кабинетов и из коттеджей Кончи-Заспы (роковое все-таки название) прямиком в тюрьмы. Ну, а насущными нуждами наших крестьян вдруг всерьез занялись трейдеры: возможно, их активизировал не только прошлогодний неурожай, но и вопли Американской торговой палаты, которая в очередной раз «просит»Украину возобновить экспорт зерна (плевать американским либералам на то, что средняя украинская семья УЖЕ тратит на продукты питания более 60 процентов своего совокупного дохода; как и на то, что у нас хлеб – это стратегический вид питания).
Категория: Україна29.03.2011| | Комментарии (0)

Останні місяці зернотрейдери Україні перебувають у стані прострації, який іноді переривається спалахами активності і суєти, після чого знову настає період затишшя та анабіозу. Все це викликано подіями, що відбуваються в зерновій сфері.
Категория: Україна25.03.2011| | Комментарии (0)

Роберт БровдиНа протяжении последних десяти лет в Украине неоднократно предпринимались безуспешные попытки создания эффективного госоператора на рынке зерновых. За это время рынок зерна монополизировали крупные торговые компании, преимущественно с иностранной формой собственности. Построив разветвленную сеть элеваторов и, закрепив за собой права на использование перевалочной инфраструктуры, они скупали зерно у сельхозпроизводителей по ценам значительно ниже мировых. Продавая его за пределами страны, они зарабатывали сверхприбыли. Создание правительством мощного госоператора, способного составить конкуренцию "зерновым спекулянтам" Государственной продовольственно-зерновой корпорации и успехи ее торгового подразделения компании "Хлеб Инвестбуд" вызвали шквал критики и агрессивного PR. Сложившиеся о компании мифы развенчал директор "Хлеб Инвестбуда" Роберт Бровди. Он рассказал о дальнейших планах и новых проектах госкомпании, направленных на поддержку сельхозпроизводителей и улучшения позиций Украины на экспортных рынках.
Категория: Україна24.03.2011| | Комментарии (0)

Вокруг принятия законопроекта № 8163 уже давно кипят нешуточные страсти. По количеству информационных сообщений, комментариев и аналитических статей, данный законопроект может соперничать едва ли не с такими популярными законодательными инициативами, как пенсионная реформа и налоговый кодекс.
Категория: Україна23.03.2011| | Комментарии (0)

Після численних звинувачень, які прозвучали в мас-медіа з приводу непрозорих дій влади у сфері аграрної політики в цілому, і зернового ринку, зокрема, аграрний блок уряду ініціював довгоочікувані перші реальні кроки.

Тобто раніше вони теж робилися. Йдеться і про створення державної зернової корпорації, і про підготовку внесення змін до законодавства України в частині підтримки вітчизняного сільгоспвиробника, і про вимушене обмеження експорту. Але усі ці дії більшості виробникам усе ніяк не могли принести швидкі та відчутні результати.

Категория: економіка19.03.2011| | Комментарии (0)

Останнім часом навколо теми зернового ринку України розгорнулися неабиякі суперечки, які переросли в конфлікт. Причому, цей конфлікт мав публічне вираження, що вилилося в серію публікацій, викриттів та заяв.

Учасниками конфлікту стали навіть представники ЄБРР, МВФ і СБ, які виступили з пропозицією до українського уряду серйозно замислитися над наслідками, які може мати прийняття змін до Закону «Про державну підтримку сільського господарства в України» (№8053).

У чому ж причина такої жорсткої протидії ініціативам влади в області агропромислової політики? Швидше за все, справа в традиційній (що властиво для нинішньої влади) закритості прийняття вищих управлінських рішень. За останній рік не були дохідливо роз’яснені ні мета, ні мотив різких кроків, зроблених в агропромисловому комплексі.

Категория: економіка18.03.2011| | Комментарии (0)

Р.Бровді: дохід від переробки зерна повинен залишатись в Україні, а не на іноземних млинах

Минулого тижня в Україні офіційно й повномасштабно розпочалася процедура укладання форвардних угод з сільгосппідприємствами - виробниками продовольства. Збулося те, чого чекали селяни і у що мало вірили приватні трейдери, впевнені, буцімто працювати в Україні на довірі і вкладати кошти у ще не вирощений врожай – щонайменше недалекоглядно. Куди зручніше бачити цей врожай вже у коморі, а краще – на судні, що відпливає за кордон, забезпечуючи трейдеру суттєві доходи.


Категория: економіка17.03.2011| | Комментарии (0)

"Гречку з Китаю теж ХІБ буде завозити?". "Закупівлі в Китаї вже здійснені, і гречка 5-7 квітня прибуде до країни". "За якою ціною купували цю гречку?". "Ціна продажу не перевищує 18,99 гривні, раніше вона не перевищувала 14 гривень. Продають її компанії, призначені КМДА". (Рос.)
Компанія "Хліб Інвестбуд" зробила перший крок до публічності. Ії керівник Роберт Бровді  стверджує, що він завжди відкритий для спілкування з журналістами, і його завжди можна знайти в офісі компанії за адресою вулиця Саксаганського, 1.
Категория: Україна16.03.2011| | Комментарии (0)

Роберт Бровді: "Ми володіємо усім необхідним, щоб повноцінно виконати форвардну програму”.

Останнім часом у засобах масової інформації активно обговорюється тема державної підтримки аграріїв.  Зокрема, значна увага приділяється темі форвардних механізмів стимулювання розвитку рослинництва. Так, у п’ятницю 11 березня ц.р. про початок програми форвардних закупівель оголосила компанія «Хліб Інвестбуд». Про умови та специфіку цієї програми ми вирішили дізнатися від генерального директора ТОВ «Хліб Інвестбуд» Роберта Бровді.

Яку суму державних коштів, виділених для форвардних закупівель буде використано "Хліб Інвестбудом”?

ТОВ "Хліб Інвестбуд” у статусі єдиного виконавця здійснюватиме поставку зерна для Аграрного фонду на умовах форвардних закупівель. Відповідну угоду підписано 4 березня 2011 року. Ціна угоди складає понад 1,55 млрд. грн.

Категория: Україна16.03.2011| | Комментарии (0)

Попри численні соціальні проекти, направлені на полегшення життя людей з обмеженими фізичними можливостями, проблем у цій сфері залишається багато. Часто за масштабними державними програмами виявляються без уваги індивідуальні потреби інваліда, які не передбачають великих затрат, але при цьому довгий час залишаються не вирішеними. Наприклад, опущення кнопки дзвінка чи дверної ручки, облаштування додаткових перил у під’їзді, вплив на комунальників, які, не зважаючи на багаторазові до них звернення, продовжують встановлювати сміттєві контейнери на місцях паркування інвалідного транспорту тощо.
Категория: Закарпаття10.03.2011| | Комментарии (0)

Оригінальний подарунок до Свята Весни приготували жінкам депутати Мукачівської міської ради від "Фронт Змін” Степан Чепак та Сергій Герасим’юк. Велетенську вітальну листівку шириною 10 м і висотою 1,5 м виготовляли власноруч і всім містом. Акція проходила 8 березня на головній площі Мукачева біля Ратуші і тривала 2 години.

            Долучитися до малювання мали змогу всі бажаючі. Величезний білий аркуш надихнув до творчості як чоловіків, так представниць слабкої статі. Вітали матусь, дружин, сестер, бабусь і коханих. Наймолодшим художником виявився Артур Бігош, якому нещодавно виповнився рік і сім місяців. Зеленим маркером він завзято виводив абстракції, сидячи у дитячому візочку, припаркованому біля стенду з листівкою. Найстарший романтик – 73-річний Олександр Бабенко – зізнався, що у такий спосіб вирішив привітати кохану жінку в надії на взаємні почуття. Назвати її ім’я відмовився, щоб не наврочити.

Категория: Закарпаття09.03.2011| | Комментарии (0)

Ужгородська міська організація партії "Фронт Змін” напередодні 8 Березня додала святкового настрою жінкам з благодійного клубу "Кактус-1”. Організація, яка сьогодні налічує 33 людини з обмеженими фізичними можливостями,   створена 10 років тому за сприяння підприємця, а сьогодні депутата Ужгородської міської ради від "Фронту Змін” Ярослава Шафаря. Впродовж цього часу клуб розрісся і набув популярності. Його члени беруть активну участь у житті міста, запрошують гостей, влаштовують зустрічі з впливовими людьми краю, допомагають одні одним вирішувати життєві проблеми.
Категория: Закарпаття07.03.2011| | Комментарии (0)

У Закарпатському "Фронті Змін” проаналізували рік роботи нової влади.

 25 лютого минув рік із часу інавгурації президента України Віктора Януковича. У той час, коли сам гарант цього дня на загальнонаціональних каналах оптимістично звітував про досягнення і рожеві перспективи країни, опозиціонери представили загалу зовсім протилежну статистику.

"Пройшов рік, але громадяни не помітили й натяку на обіцяне покращення. Замість нього Україна отримала найважчий рік в історії”, - заявили закарпатські депутати від "Фронту Змін” Мирослав Білецький, Валерій Лунченко та Богдан Кинів на прес-конференції, що відбулася в п’ятницю в обласному офісі партії.

Категория: Закарпаття28.02.2011| | Комментарии (0)

Введення в дію з 1 січня 2011 року Податкового кодексу призвело до масового згортання малого бізнесу. Ні сам документ, ні величезні - у трьох томах - коментарі до нього, так і не пояснили платникам єдиного податку, коли, яку суму і в яких випадках вони мають платити. У такій невизначеній ситуації більшість підприємців вирішили не піддавати себе ризику санкцій за несплату податків і з кінця 2010 - початку 2011 року сотні тисяч представників малого бізнесу України, які працювали на спрощеній системі, здали свої свідоцтва про підприємницьку діяльність. І кількість таких заяв, за даними податківців, лише зростає. Це означає, що малий бізнес знову йде у тінь.
Минулого тижня «Фронт Змін», який першим, ще торік улітку, почав боротьбу за вето президента на Податковий кодекс і разом з усіма підприємцями домігся цього вето на Майдані, - почав збір пропозицій з метою змінити вже чинний Податковий кодекс. Із ініціативи територіальних організацій партії по всій країні проходять круглі столи з представниками малого бізнесу, на яких висуваються пропозиції щодо вдосконалення цього Закону.
Категория: Закарпаття24.02.2011| | Комментарии (0)

1 2 3 ... 60 61 »